SAPAN ja PONNISTUKSEN junnujoukkueet voivat pitää kahvilaa ja vuokrata grillin, pallotutkan ja laminointikoneen omiin tapahtumiin:

PELI-ILLAT, TURNAUKSET, KAHVILAVUORON JMS: JÄLKISIIVOUS:

Peli-illoissa ja turnauksissa on usein kahvila auki. Kahvilan käytön ehtoja ovat grillin puhdistus jälkeenpäin, keittiön siivous (lattia, pöytätasot ja roksikset siistitään omat jäljet)) ja kenttäalueen ulkoroskisten tyhjennys (8kpl). Suljetun roskistyypin avain löytyy keittiön avainnipusta (punainen lapio avainperänä). Kannattaa käytää kumihanskoja, ovat keittiön allaskaapissa. Velvollisuuksiin kuuluu myös pukuhuoneiden lakaisu ja kaikkien sisäroskisten tyhjennys + vessapaperi- ja käsipaperitelineiden täyttö. Varasto on jätettävä siistissä kunnossa, esineet oikeissa paikoissa., ei työnnetty vain oven eteen. Mikäli kaikki eivät ole tehty tapahtuman yhteydessä,  otamme yhteyttä tapahtumajärjestäjälle, ja kutsumme heidät hoitamaan hommat sovitu mukaisesti.

MAKKARAGRILLI:

5e/3t, 10e/pv, 20e/viikonloppu (maksu kaasun kulutuksesta).

Vuokraamme myös alueen päiväkotien ja koulujen käyttöön

HUOM! Grillin ritilät ja rasvapellit PUHDISTATTE käytön jälkeen. Seuraava käyttäjä kiittää! KÄYTTÄKÄÄ ENSIN AVATTU KAASUPULLON LOPPUUN ENNENKUIN AVAATTE UUDEN. Mikäli kaasu loppuu kesken tapahtumaa, lähi-bensikseltä saa lisää (30e/11kg), kuitti hallitukselle Hannu/Niku, saat rahat takaisin.

Sytytysohje: 1). Kytke letku kaasupulloon 2). Musta nuppi tähtiasentoon (*) ja paina pohjaan 15-30 sekuntia niin että kaasuletku täyttyy. 3). Sen jälkeen paina kipinäpainiketta 3-5 kertaa, apuliekit syttyvät, musta nuppi on yhä painettu pohjaan, pidä se painettuna n. 15 sekunttia vielä, muuten apuliekit sammuvat. 4.) Musta nuppi esim asentoon 3, sitten hiljalleen rivisuuttimet syttyvät. Voitte säätää lämpöä 1...5 sään mukaan . Grilliä ei saa käyttää sisätilassa, mutta esim. katoksen alla voi käyttää.

PALLOTUTKA:

10e/pv, 20e/viikonloppu

LAMINOINTIKONE:

on keittiössä molempien omistajaseurojen käytössä kylttien tekoon.

Tiedostelut: Nik Davies, haapaniemen.kentta@gmail.com

On hyvä pitää mielessä, että kenttää käyttää monta sataa meidän junnuja joka päivä, plus muita vuorolaisia. Yhteisen edun mukaista on siivota AINA omat jäljet. Junnuimme kiittää!!